Toebehoren

Onderdelen en merken


We bieden een uitgebreide reeks merken aan, ook bestelbaar via onze leveranciers

Voor uw herstelling werken we uitsluitend met merkmateriaal, dankzij de snelle levertijden worden uw wisselstukken binnen één dag geleverd. De courantste onderdelen zijn natuurlijk gewoon op voorraad.

Elektrische Fietsen

Verdeler van Thomson en Oxford

De elektrische fiets is een interessante oplossing die meerdere mogelijkheden biedt. Hij maakt het mogelijk om :

  • met gemak een helling op te rijden (zelfs met een kind in een kinderzitje of op een aanhangfiets) ;
  • snel en zonder zweten op het werk aan te komen ;
  • de dagelijkse trajecten wat langer te maken of om heuvelachtige routes toegankelijker te maken ;
  • het dagelijks comfort te vergroten… maar ook tijdens fietsvakanties bij het vervoeren van materiaal !

De elektrische ondersteuning kan ook waardevolle hulp bieden aan personen met een beperkte mobiliteit, aan personen op leeftijd, …

De ondersteuning is steeds afhankelijk van de inspanning, aangezien de fiets anders een elektrische bromfiets zou worden. Bij het afdalen of bij snelheden van boven 25 km/u is er om dezelfde reden geen ondersteuning. Zijn hulp is voelbaar bij het vertrekken, op hellingen of bij sterke tegenwind. De ondersteuning laat dus toe om een gemiddelde van rond de 25 km/u “aan te houden” (in plaats van 15 voor een gewone fietser), zelfs op langere trajecten. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om elke dag 20 à 30 kilometer af te leggen om naar het werk te gaan (en terug te keren).

Bovendien is de elektrische fiets geluidloos, veel goedkoper dan een auto, maakt hij het mogelijk om fysieke inspanningen te leveren (zonder zich moe te maken) en vervuilt hij niet (met zijn “groene” elektriciteit). Elke dag 30 kilometer afleggen komt neer op maximum 10 euro elektriciteit per jaar (1 kWh voor 100 km = 12 cent).

De elektrische fiets was tot heden populair onder de 50 plussers, dit om o.a. toch mobiel te blijven maar ook mensen met een klein handicap schaften ze aan. Dit is nu anders geworden, er zijn nu diverse modellen verkrijgbaar die ook voor de jeugd (30+) zeer de moeite waard zijn, voor o.a. woon-werkverkeer. Het voordeel voor het woon-werkverkeer is dat u nu met minder inspanning, niet bezweet op uw werk aankomt. elektrisch fietsen is een comfortabele beleving, terwijl je toch gewoon fietst.

Accessoires

In de werkplaats vindt u een ruime keuze aan accessoires: fietspompen, fietscomputers, binnen- en buitenbanden, sloten, onderhoudsproducten, ...

Dringend probleem?? Bel even 0475/277508

Mogelijkheid van ophalen en terugbrengen van de fiets behoort eveneens tot onze dienstverlening

Een vraag? Een onderhoud of herstelling plannen? Laat het gerust weten.